top of page

Al onze lampen/producten zijn gemaakt van PETpanel, een materiaal dat is gemaakt van gerecyclede petflessen. Onze lampen combineren vormgeving met functionaliteit. Door deze combinatie bieden we niet alleen een mooi ontwerp, maar ook een lamp die een positieve bijdrage kan leveren aan de akoestiek van een ruimte. Bovendien bieden we onze klanten de mogelijkheid om de lichtsterkte en -kleur van onze lampen aan te passen, zodat ze de perfecte sfeer kunnen creëren voor elke gelegenheid."

Wij vinden het belangrijk dat onze producten bijdragen aan de persoonlijkheid en uitstraling van uw huis, kantoor of hotel/restaurant en bieden dan ook de mogelijkheid om onze producten als 3D-modellen te downloaden om deze in het interieurplannen te verwerken. We bieden onze klanten een breed scala aan kleuren voor ons PETpanel-materiaal en een uitgebreide selectie van snoeren in verschillende kleuren en materialen.

 

Omdat we alles zelf ontwerpen en produceren, staan we altijd open voor speciale aanvragen van onze klanten en bieden we maatwerk aan voor zakelijke projecten. Als Nederlands bedrijf zijn we trots op onze productie in eigen land, waarmee we de kwaliteit van onze producten garanderen en onze ecologische voetafdruk verkleinen. En wanneer het product aan het einde van zijn levensduur is, kan PETpanel opnieuw worden gerecycled, waarmee het past binnen de circulaire economie en bijdraagt aan de vermindering van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen. Neem gerust contact met ons op als u meer wilt weten over onze producten of werkwijze.

LEGERRO ACCU

Ontdek de toekomst van verlichting met onze ultramoderne oplaadbare lamp! Of je nu op zoek bent naar de perfecte sfeerverlichting voor je huis of de slaapkamer, onze lamp biedt de ultieme oplossing.
 

Kenmerken:

  1. Oplaadbaar: Zeg vaarwel tegen gedoe met batterijen en stopcontacten. Onze lamp is eenvoudig op te laden met de meegeleverde USB-kabel. Geniet van draadloos gemak waar je ook bent.

  2. Langdurige Batterijduur: Met één enkele lading geniet je urenlang van helder en sfeervol licht. Of het nu een romantisch diner is in de slaapkamer of gewoon ontspannen op de bank - deze lamp staat altijd paraat.

  3. Instelbare Helderheid: Pas de helderheid aan je stemming aan. Kies uit 3 verschillende lichtniveaus om de perfecte sfeer te creëren, of je nu wilt lezen, werken of ontspannen.

  4. Stijlvol Ontwerp: Onze lamp is niet alleen functioneel, maar ook een prachtige toevoeging aan elk interieur. Het moderne en minimalistische ontwerp past bij elke stijl en voegt een vleugje elegantie toe aan je ruimte.

  5. Multifunctioneel: Gebruik de lamp waar en wanneer je maar wilt. Of het nu in huis is, op het balkon of buiten op tafel tijdens een warme zomeravond!

  6. Duurzaamheid: Verminder je ecologische voetafdruk met deze lamp, gemaakt van een hoogwaardig gerecycled materiaal genaamd PETboard.
     

Upgrade je verlichtingservaring vandaag nog met onze oplaadbare lamp. Ontdek het gemak van draadloos, duurzaam en stijlvol licht. Bestel nu en verlicht je wereld op een nieuwe manier!

Designtracker.jpg

ACOUSTIC OFFICE LIGHTING 

LUXBOARD100x160-38-B-W.png

Opzoek naar goede kantoorverlichting? zoek niet verder en vraag ons digitale product boek aan! Alle specificaties en informatie betreffende onze verlichting is terug te vinden in THE BOOK OF LIGHT. Daarnaast stellen we onze 3d bestanden beschikbaar zodat projectinrichters de producten digitaal kunnen in tekenen om een goed beeld te krijgen van het totaalconcept.