top of page

OUR STORY & PHILOSOPHY

Welkom op de "Over Ons" pagina, wij zijn er trots op dat al onze lampen zijn gemaakt van PETpanel, een duurzaam materiaal dat is gemaakt van gerecyclede petflessen. Onze producten dragen bij aan een duurzamere wereld en we geloven dat design en duurzaamheid hand in hand kunnen gaan. Naast het milieuvriendelijke aspect heeft PETpanel uitstekende akoestische eigenschappen, waardoor onze lampen ook geschikt zijn voor geluidsabsorptie.

Wij vinden het belangrijk dat onze producten bijdragen aan de persoonlijkheid en uitstraling van uw huis of kantoor. Daarom ontwerpen en produceren we alle lampen zelf, zodat we de volledige controle hebben over het ontwerp en de kwaliteit van onze producten. We bieden onze klanten de mogelijkheid om onze producten als 3D-modellen te downloaden en deze in hun interieurplannen te verwerken, zodat ze precies kunnen zien hoe onze lampen eruit zullen zien in hun interieur voordat ze ze aanschaffen.

Wij bieden een breed scala aan kleuren voor ons PETpanel-materiaal, waardoor onze klanten veel keuze en creatieve vrijheid hebben bij het ontwerpen van hun lamp. Bovendien bieden we een uitgebreide selectie van snoeren in verschillende kleuren en materialen, zodat onze klanten hun lamp volledig naar hun smaak kunnen aanpassen. We geloven dat de details het verschil maken en werken hard om onze klanten zoveel mogelijk keuze te bieden.

Omdat we alles zelf ontwerpen en produceren, staan we altijd open voor speciale aanvragen van onze klanten. Of het nu gaat om een lamp in een specifieke kleur of maat, of een compleet uniek ontwerp dat speciaal voor hen wordt gemaakt, we helpen graag om aan hun behoeften te voldoen en de perfecte lamp voor hun interieur te creëren. We bieden ook maatwerk aan voor zakelijke projecten.

Neem gerust contact met ons op als u vragen heeft of meer wilt weten over onze producten of werkwijze. We staan altijd klaar om te helpen en kijken ernaar uit om met u samen te werken!

SAY HELLO!

Wij vinden het ontzettend leuk om jullie berichten te ontvangen, of dit nu een vraag is, een speciale aanvraag voor een designer lamp of iets heel anders. We helpen graag! Mocht je op zoek zijn naar een specifiek product of wil je een van onze designlampen in een andere kleur of formaat stuur dan vooral een berichtje. We denken graag mee en helpen graag met een speciaal verzoek.

DSC00393_edited.jpg

Durable Dutch design

Wij zijn een Nederlands bedrijf en wij zijn er trots op dat onze producten en design lampen worden ontworpen en geproduceerd in Nederland. Door onze productie in eigen land te houden, kunnen we de kwaliteit van onze producten garanderen en tegelijkertijd onze ecologische voetafdruk verkleinen. We streven ernaar om duurzaam Dutch design te maken dat niet alleen mooi is, maar ook bijdraagt aan een duurzamere wereld.

PETpanel kan ook opnieuw worden gerecycled. PETpanel is namelijk gemaakt van gerecyclede PET-flessen die anders mogelijk in de afvalstroom zouden belanden. Wanneer het Product aan het einde van zijn levensduur is, kan het opnieuw worden verwerkt en gebruikt om nieuwe producten te maken. Het recycleren van PETpanel past binnen de circulaire economie en draagt bij aan de vermindering van afval en het behoud van natuurlijke hulpbronnen.

Melissa Otten

Marketing communicatie

Hallo allemaal, mijn naam is Melissa en ik ben verantwoordelijk voor de marketing en communicatie bij Designstracker. Mijn taak is om ervoor te zorgen dat de ontwerpen van Florian bij een groter publiek bekend worden gemaakt. Ik geloof dat zijn tijdloze, moderne en duurzame ontwerpen voor veel mensen een geweldige aanvulling kunnen zijn op hun huis of werkruimte.

Als marketing- en communicatiespecialist houd ik me bezig met het bedenken en uitvoeren van campagnes, zowel online als offline. Ik zorg ervoor dat we aanwezig zijn op sociale media en andere online platforms, en dat we een sterke relatie opbouwen met onze klanten. Daarnaast werk ik nauw samen met Florian om ervoor te zorgen dat we onze boodschap op de juiste manier communiceren en dat onze klanten altijd op de hoogte zijn van nieuwe ontwerpen en producten.

Als onderdeel van het Designstracker-team werk ik met veel passie en toewijding om ervoor te zorgen dat we de beste service en producten bieden aan onze klanten. Ik ben trots op wat we tot nu toe hebben bereikt en kijk ernaar uit om samen verder te groeien en onze visie te realiseren.

Florian Braam

Industrieel ontwerper

Hallo, mijn naam is Florian Braam en ik ben de eigenaar van Designstracker. Ik ben een gepassioneerde industrieel ontwerper met een grote liefde voor design en duurzaamheid. Dit heeft mij ertoe gebracht om mijn eigen bedrijf te starten. Bij Designstracker streven we naar het creëren van producten die niet alleen functioneel en mooi zijn, maar ook duurzaam en verantwoord geproduceerd worden. Daarom worden al onze design lampen in Nederland ontworpen en geproduceerd om de hoogste kwaliteit te garanderen. Ik vind het als ontwerper belangrijk om te denken aan het gebruik van materialen en productieprocessen. Daarom gebruik ik bijvoorbeeld duurzame en recyclebare materialen. Door alles zelf te ontwerpen en te produceren, kan ik garanderen dat elk product van de hoogste kwaliteit is. Ik vind het belangrijk om mijn klanten tevreden te stellen en hen een product te bieden waar ze trots op kunnen zijn en waar ze jarenlang plezier van zullen hebben.

Het materiaal dat ik  gebruik bij het ontwerpen van mijn producten is PETpanel. Dit duurzame materiaal wordt gemaakt van gerecycled PET-plastic en heeft diverse voordelen ten opzichte van traditionele materialen zoals hout en metaal. Petpanel is licht van gewicht, sterk en waterbestendig. Het is volledig recyclebaar en draagt dus bij aan een duurzamere wereld. Ik heb als industrieel ontwerper veel ervaring met het werken met PETpanel en kan het op innovatieve manieren toepassen in mijn ontwerpen. Hierdoor creëer ik niet alleen functionele en esthetische producten, maar ook duurzame en milieuvriendelijke ontwerpen. Mijn designlampen zijn hiervan een mooi voorbeeld. Ze zijn uniek, eigentijds en dragen bij aan een betere wereld.

bottom of page